Alcoholisare necesse est.

Piárium

Szerzetesbőrbe bújó nagyvállalatok

2015. február 20. - Hippi Kriszta

A jó belga apátok nemcsak az imádkozásban vannak otthon, hanem a sörkészítésben is! De a szerzetesek élete nem csak sörfőzés és méhészkedés. Hallottatok már a Gonoszról? Erről lesz most szó.

"Az írom e sorokat,

mert szeretem a söröket."

Bizony szeretem! És barátaink, a sörfőző szerzetesek nagy pácban vannak! A hörcsögtápos sörmultik legszívesebben keresztre feszítenék őket, mert az apátok jó áron készítenek kézműves minőségű főzeteket. Ezek a szerzetesek békében élnek a Természettel, gazdálkodnak, bioszörpöket főznek, és nagyokat sétálnak. A multik igazgatói kizsákmányolják a földet, és kokaint szívnak prostik hátsó feléről.  Kérdezem hát, mondd te kit választanál? Sajnos a döntés nem ilyen egyszerű!

A gonosz vállalatok legújabb trükkje a következő: Megvesznek egy földet, ahol valamikor kolostor működött, majd az éhbérért robotoló bölcsészeik kinyomozzák, hogy ott sör is készült. Értitek már, mire megy ki a játék?

apatok1.jpg

Beférkőztek közéjük

O-o

Felhúzzák a gyárat, hozzák a hörcsögpelletet is ezek a csaláncsuhába bújó farkasok, és már árulják is a saját "apátsági" löttyeiket. Mindig figyeljetek oda, hogy csak a Katolikus Egyház logójával ellátott apátsági sört fogyasszatok, mert ezekben van benne a valódi szerzetesek szeretete. Písz!

monastery.png

A bejegyzés trackback címe:

https://piarium.blog.hu/api/trackback/id/tr697192805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása